Agenda

 • zo 16-02-2014
  Dream Concert, 15:30-17:30u, Barthkapel, Brouwersgracht 2k, Den Haag
 • zo 16-03-2014
  Dream Concert, 15:30-17:30u, Barthkapel, Brouwersgracht 2k, Den Haag
 • zo 13-04-2014
  Dream Concert, 15:30-17:30u, Barthkapel, Brouwersgracht 2k, Den Haag
 • zo 18-05-2014
  Dream Concert, 15:30-17:30u, Barthkapel, Brouwersgracht 2k, Den Haag
 • zo 15-06-2014
  Dream Concert, 15:00-17:00u, Barthkapel, Brouwersgracht 2k, Den Haag
 • Zwoeng presenteert: DROOMCONCERT 20-4-2013 | 14:00-15:30u | Barthkapel Den Haag

  vlinder

  met intuïtieve gastmuzikanten om bij weg te dromen...

  Lies Beijerink - didgeridoo

  Roger Spees - vleugel

  Ed Spil - hang & percussie

  Joris van Beek - balkanviool & contrabas


  ... en de muzikanten van Zwoeng:

  Andre Schoorlemmer - electrisch gitaar & mandoline

  Onno Kramer - flamencogitaar & cajon

  Dymphi Adriaanse - intuitieve zang, Afrikaanse harp, dwarsfluit


  DROOMCONCERT is een intuïtief luisterconcert. Deze muziek komt recht uit het hart, ontstaat in het moment en is niet van te voren gearrangeerd of bedacht.

  Als luisteraar ga je mee op klankreis. Je droomt wellicht weg bij bepaalde klanken, wordt geraakt of geeft er je eigen verhaal aan. Je bent getuige van een oervorm van muziek en ervaart hoe de verschillende energieën in de muziek elkaar heel natuurlijk afwisselen. Na het concert ga je ontspannen en opgeladen weer naar huis.

  Er is genoeg ruimte (en vloerverwarming aanwezig) om lekker op je eigen matje te gaan liggen of zitten met kussentje en/of dekentje. Als je liever op een stoel wilt zitten dan kan dat ook. :-)

  Kinderen, baby’s en hondenkinderen zijn ook welkom :-) (en gratis)

  DROOMCONCERT: 20 april 2013, 14:00-15:30u, Barthkapel, Brouwersgracht 2K, 2512 ER Den Haag, entree 15,-

  Gastmuzikanten

  Lies Beijerinck

  Beter bekend als ‘the Didge Mother of Holland’speelt Lies didgeridoo sinds 1993 en heeft sindsdien een respectabele staat van dienst opgebouwd. Lies heeft onder andere gespeeld met met DJ Tiësto voor 25.000 man publiek. Van alle bekende clubs in Amsterdam heeft ze het podium mogen betreden en ook de vele grote podia in de rest van Europa, zoals het hoofdpodium van ‘Dance Valley’ en de ‘Roxy’ te Praag. Zomers reist Lies alle Europese didgeridoo festivals af met de bekende didgeridoo band ‘3ple-D’. Als soliste staat ze bekend om haar krachtige percussieve stijl. Met haar super duidelijke boventonen en drie trompettonen verweven in haar spel hoort ze absoluut bij de wereldtop. Ook als lerares heeft Lies haar sporen ruimschoots verdiend en is zij wereldwijd veel gevraagd. De laatste jaren is Lies vier maal in Australië geweest om masterclasses te volgen bij de grote didgeridoo meester Djalu Gurruwiwi, en heeft zo de weg opengemaakt voor didgeridoo spelende vrouwen. Bekijk hier een fimpje van Lies: Didgeridoo DJ Tiesto Techno

  Roger Spees

  In zijn vroege jeugd was muziek al zijn grootste passie. In de loop van zijn leven leerde hij autodidact piano spelen en ontwikkelde zijn eigen vrije stijl van improvisatie. Zijn muziek wordt gekenmerkt als sferisch en levendig, romantisch. Hij vertelt muzikale verhalen achter de piano. Door zich helemaal over te geven aan het moment en de muziek te laten stromen, laat Roger zijn muzikale intuïtie het werk doen. Hij speelt door zijn hart te openen voor alles dat er is. Daarbij is het publiek zijn grootste inspiratie. ‘Ik hou van verrassingen, daarom improviseer ik het liefst. In het hier en nu mag alles altijd opnieuw ontstaan. Heerlijk!’ Roger is ook de oprichter van de United Heart Musicians en organiseerde recentelijk het allereerste Love Vibe Concert in Utrecht. Beluister zijn mooiste piano improvisatie: My most beautiful piano improvisation. Meer informatie over Roger vind je op zijn site: pianoflow.

  Ed Spil

  Ed is de oprichter van Lijfmuziek, een initiatief van 6 dansende muzikanten, die improviseren voor dansers. Lijfmuziek kruipt zachtjes onder je huid, glijdt dan soepel je hart binnen en stroomt door je dans de wereld weer in. Ed speelt hang, cajon en diverse percussie instrumenten. Naast zijn muziek is Ed zelfstandig filmmaker/documentairemaker in Utrecht. Hij maakt reportages, documentaires, portretten. Daarnaast begeleidt hij kinderen, jongeren, en volwassenen in het maken van filmproducties op het gebied van regie, cameravoering, geluid en montage. Meer info op EDITWORKS

  Joris van Beek

  Joris is een muzikant pur sang. Autodidact op viool en contrabas maar zeer goed ingevoerd in de speelstijlen van Oost-Europa. Hij studeerde hij aan het Rotterdams conservatorium Turkse volksmuziek en makams. Joris is een zeer ervaren balkanspecialist en al vele jaren actief in diverse orkesten als Di Gojim, Ot Azoj en Sultan. Joris geeft les aan de Skvr Rotterdam.